dissabte, 7 de setembre del 2013

Actualitat Liceística: Director General y Director Artístic

El Liceu està aquest mes de setembre tancat i barrat a conseqüència de l'ERO que ajudi amb el sacrifici dels treballadors a reduir les conseqüències econòmiques de la crisi
Com a contrapunt a la notícia sobre Verdi i Berlín que teniu en aquesta mateixa pàgina, el panorama del Liceu és una mica desolador.
El gran sanedrin, encapçalat pel Sr. Molins, sembla que continua esperant la decisió de la empresa que ha d'escollir el nou director general, càrrec que en aquests moments està vacant. Esperem que encertin, els de la empresa  vull dir, perquè si no serà la riota del món i una vergonya per tots.
En castellà diuen que "a perro sarnoso todo son pulgas". Doncs bé aquesta setmana ha sortit una entrevista amb en Mortier que a banda d'altres aspectes sempre discutits, es parla sobre qui ha de substituir com a director artístic del Real al propi Mortier que té un càncer i vol deixar lligat el futur del seu successor. El cas és que ell proposava sis noms internacionals mentre el patronat del Real s'inclinava per un del país, entre els quals estava en MATABOSCH com el candidat millor situat.
Si triguen molt a escollir el director general encara ens trobarem sense ell i sense el director artístic. Potser les coses rutllin millor.